Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Katso lisätietoja www.cambridgeohjelma.fi

Ensikäynti 25€ sis alv 24%

Punnitus 12€   sis alv 24%

Muu aika ja ryhmät sopimuksen mukaan

Viikkoannos 21 pirtelö- tai keittoannosta 63€ sis alv14%

Cambridge-ohjelma

 

Cambridgeohjelma on kehitetty koska ylipaino on aina ollut iso terveydellinen riski. Panostamme aitoon auttamiseen sekä laihdutuksessa että painon hallinnassa. Ohjelman saat valmentajaltasi.

OHJELMA PERUSTUU NELJÄSTÄ VAIHEESTA:
VAIHE 1 - Henkilökohtainen analyysi
VAIHE 2 - Painonpudotus
VAIHE 3 - Stabilisaatio, painon hallinta
VAIHE 4 - Pitkäaikainen pysyvä tulos

VAIHE 1
Analysoimme lähtötilanteeseesi ja tavoitteesi. Keskustelemme elintvoistasi ja löydämme ratkaisuja mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Yhdessä valmentajasi kanssa hahmotatte juuri sinulle sopiva laihtumistapa.

VAIHE 2
Ohjelma sopeutetaan sinulle ja sinun tavoitteisiin niin että painonpudotuksestasi tulisi mahdollisemman tehokas ja miellyttävä ja samalla motivoivan nopea ja joustava.

VAIHE 3
Saat oppia ja ymmärrystä kuinka painonpudotuksen jälkeen voit pikku hiljaa taas alkaa syömään tavallisia ruoka-aterioita ja mitä sinun tulee ajatella sekä ruokailun että muun käyttäytymisen suhteen.

VAIHE 4
Saat tietoa siitä, miten voit muuttaa tapojasi niin, että saat pitkäaikaisen tuloksen ja että pystyt pitämään uuden painosi. Käyt yhä seurannassa sinulle sopivassa intervallissa.

Tärkeintä ja vaikeinta ei ole painonpudotus, vaan se että opit pitämään uuden painosi. Cambridgeohjelman vaahvuus on nopeus ja pitkäaikainen seuranta, eli valmentajasi opastaa ja motivoi sinua varmaan painon pudotukseen ja pysyvään tulokseen.

Apuvälineenä löytyy myös "Pysyvä Paino Ohjelma", se lisää huomattavasti mahdollisuutesi pitää tavoitepainosi.

Painonpudotus Cambridgetuotteilla on teknisesti hyvin helppoa, mutta pysyvä tulos vaatii, että muutat käyttäytymistäsi ja henkistä asennettasi.

Tärkeintä on että teet päätöksen! Oletko valmis?

Olen tehnyt päätöksen, ja tahdon että kosulentti ottaa minuun yhteyttä!!!

Cambridge ohjelma