Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Yritys

Tatarmas OY on perustettu 1989 alkujaan talonrakennuksen tarjous- ja massalaskentaan.

Hyvin pian kuitenkin tuli tarvetta laajentaa toimialaa, joka suuntautuikin kodin ja ihmisten hyvinvointiin, jotka ovat tällä hetkellä pääartikkeleita.

Hc-tuotteilla pidät ulkoiset puitteet kunnossa, allergiaystävälliset pykinhoitotuotteet, sekä ympäristöystävälliset puhdistusaineet takaavat kotisi hyvinvoinnin.  Henkilökohtaiset AloaVeraa sisältävät hygieniatuotteet taas takaavat itsellesi hyvää oloa ja virkeyttä. Nämä tuoteet tulivat Tatarmas Oy:n valikoimiin jo 1993.

Tuotevalikoimamme kasvoikin 1999 Energetix-koruilla, jotka ovat myös näyttäviä, että sopivan hintaisia, piristämään arkisia kiireitämme.

Ilman magnettia ei olisi elämääkään, rakentamisen nykytekniikalla olemme eristäneet itsemme luonnollisesta magneettikentästä. Magneetit auttavat vilkastuttamaan verenkiertoamme ja aineenvaihduntaamme. 

Uusin tuotesarja hyvinvointialaan on Cambridge-ohjelma, joka tuli valikoimiimme 2010.

Kun itse voimme hyvin niin ympäristökin hymyilee.  Monilla väärät elämäntavat ovat johtaneet ylipainoon, jonka kanssa painiessa ei ole mukavaa elää. Tähän Cambridge-ohjelmalla voidaansaada muutos.  Tutkitusti jo muutaman kilonkin painonpudotus muutaa elämänlaatua. Cambridge-ohjelman päämääränä onkin lopun elämän painonhallinta.